Actievoorwaarden

 1. Het aanmaken van een account op CareynPlus Ticketshop geeft u toegang tot kortingen oplopend tot maximaal 70% op dagjes uit of de leukste deals voor thuis, smaak en gezondheid.

 2. CareynPlus Ticketshop is te gebruiken t/m 31-12-2024.

 3. Uw CareynPlus Ticketshop account is uitsluitend te gebruiken voor aanbiedingen op de website careyn.touchtickets.nl.

 4. De aanbiedingen op de CareynPlus Ticketshop zijn niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

 5. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.

 6. Aangekochte tickets via het CareynPlus Ticketshop platform kunnen niet worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld de datum op het ticket.

 7. Aangekochte tickets via het CareynPlus Ticketshop platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

 8. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

 9. Aanbiedingen die worden getoond op het CareynPlus Ticketshop platform behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

 10. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

 11. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde CareynPlus Ticketshop codes en/of tickets.

 12. Door het gebruik van de CareynPlus Ticketshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 13. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240